Vaga d’educació: Els sindicats organitzen un piquet a la seu d’ERC

Desenes de manifestants despleguen una pancarta exigint el cessament de Cambray i titllant ERC de "traïdors"

Piquet dels sindicats d'educació davant la seu d'ERC

Foto: @USTECSTEs

Desenes de persones s’han concentrat aquest dimecres al matí a la seu d’ERC a Barcelona, coincidint amb el cinquè dia de la vaga convocada pels sindicats d’ensenyament. Els piquets informatius s’han traslladat fins a la seu del partit del conseller Josep Gonzàlez-Cambray, el titular d’Educació, on han penjat una pancarta en la qual s’hi llegia ‘Cambray cessament, ERC traïdors‘.

Els professors recriminen als republicans i, concretament, al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que no s’hagi destituït el conseller d’Educació tal com demanen des d’abans de començar la vaga. Entre crits contra Cambray, els manifestants han fet pintades en defensa de l’educació pública i han tornat a exigir a Aragonès que faci d’interlocutor entre els sindicats i el Departament.

La vaga d’aquest dimecres és l’última d’aquest mes de març, però els sindicats no descarten convocar més jornades. USTEC-STEs, CCOO, UGT, Intersindical, Aspepc, CGT i USOC han asseverat que no faran cap pas enrere pel que fa a les seves reivindicacions i debatran durant el dia si es preparen noves mobilitzacions. Les negociacions entre el comitè de vaga i Educació no han tingut els resultats esperats pel professorat, de manera que els sindicats també estan pendents de decidir si assistiran o no a la mesa sectorial convocada pel Departament aquest dijous.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.