Demanen penes de presó als quatre acusats d’humiliar Torrecillas l’1-0

La fiscal sol·licita 1 any i 9 mesos de presó per a tres dels acusats pel delicte d'odi amb l'agreujant ideològic

Judici per amenaces a Torrecillas

Marta Torrecillas, la dona a qui un policia va lesionar els dits de la mà l’1-O en una escola de Barcelona, ha assegurat aquest dilluns que des d’aquell dia va rebre “milers de missatges de WhatsApp, amenaces i vexacions a través del telèfon mòbil”. El seu número es va difondre i va ser inclosa en nombrosos xats.

Ho ha dit a l’Audiència de Barcelona durant el judici contra quatre homes per aquests fets. La defensa de Torrecillas els va denunciar en considerar-los autors d’un delicte contra els drets fonamentals, amb l’agreujant de motivació ideològica i per raó de gènere de la víctima.

Torrecillas va rebre més de 7.800 missatges de WhatsApp, 315 trucades i 791 SMS, a més de ser inclosa en 16 xats contra la seva voluntat. Durant el judici, ha explicat que no podia fer res amb el mòbil perquè estava constantment col·lapsat amb l’arribada de missatges i notificacions.

Tot això, li va causar angoixa, nervis, insomni, estrès posttraumàtic i por de ser agredida o d’anar sola pel carrer, cosa que la va dur a seguir tractament psicològic.

Un dels denunciats podria arribar a un acord i pagar una multa de 900 euros, i per als altres tres, entre els quals hi ha un guàrdia civil, la Fiscalia demana un any i nou mesos de presó i una multa de 3.000 euros.

(Visited 161 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari