A quin periodista retreu Borràs d’interrogar-la en lloc d’entrevistar-la?

Graset, d'esquena, entrevistant Borràs

Al presentador del programa de TV3 Més 324, Xavier Graset. En la darrera entrevista, feta dilluns passat per parlar del cas Pau Juvillà, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, va etzibar-li que venia documentada “perquè sempre que vinc sembla que estigui al banc dels acusats”. Retret que Graset va deixar passar per alt, però que les xarxes han aprofitat per rendir comptes amb el periodista.

La mateixa presidenta, aprofitava el seu compte de Twitter per repiular un missatge on se la felicitava per la crítica -acostuma a promocionar els elogis i ometre les crítiques…-: “Què bé la Presidenta. “Vinc preparada perquè sempre que vinc sembla que estigui al banc dels acusats””. I a partir d’aquí, la legió de fans de Borràs es van encarregar de criticar el presentador, acusant-lo com a poc de ser poc amable amb la presidenta. Algun es preguntava, fins i tot, per la identitat de l’autor de les preguntes que fa Graset en les seves entrevistes, apuntant amb ironia al periodista republicà Sergi Sol.

L’actuació de Borràs en la retirada de l’escó de Juvillà ha posat a la presidenta del Parlament a l’ull de l’huracà polític. En l’àmbit independentista se l’acusa de no desobeir i d’haver-se comportat com el seu predecessor en el càrrec, Roger Torrent (ERC) en el cas Quim Torra, tot i haver anunciat abans que el seu comportant seria completament diferent.

(Visited 356 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari