Els Mossos investiguen un sacerdot acusat de pagar a menors per a realitzar pràctiques sexuals

El rector de Castelldefels ja ha estat apartat de les seves funcions després de quedar en llibertat

La parròquia de Castelldefels

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat a un sacerdot de Castelldefels acusat, presumptament, d’exhibicionisme, de pagar a menors per a realitzar pràctiques sexuals i d’atemptar contra la seva indemnitat sexual. El capellà respon a les inicials J.M.A.M. i va néixer el 1948.

Segons El Periódico, els agents van sorprendre el rector amb dues de les seves víctimes en el moment de la detenció. Suposadament, el sacerdot s’aprofitava de la situació de vulnerabilitat dels menors per a guanyar-se la seva confiança a canvi de regals i diners.

La policia catalana ha deixat en llibertat al religiós, però continua amb la investigació. Al llarg de divendres, va registrar el seu domicili i li va requisar l’ordinador i el telèfon mòbil per a seguir amb les perquisicions. Els investigadors sospiten que la informació continguda en els dispositius podria aportar més dades sobre el cas.

El Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ja ha apartat el rector de les seves funcions. En un comunicat, va expressar la seva “consternació i tristesa” pels fets que s’acaben de conèixer.

A més, la diòcesi va manifestar tot el seu suport a les víctimes i va recordar que tots els membres de la seva comunitat religiosa han de presentar un certificat d’antecedents penals.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari