Les sospites infundades de Vox se’ls giren com un bumerang

El darrer ple del Parlament de catalunya va començar amb el suport al diputat de la CUP Pau Juvillà per mantenir-li l’escó. Per fer-ho, però, la presidenta, Laura Borràs, va haver de sotmetre a votació del ple l’alteració de l’ordre del dia per incloure-hi aquest punt, no previst inicialment a la planificació aprovada per la Mesa del Parlament.

En la votació d’aquesta variació, es van registrar 136 vots en total, una xifra estranya tenint en compte que a la cambra hi ha 135 diputats, i a més els tres del PPC no hi eren. Com en molts dels plens de la pandèmia, presencialment només hi havia la meitat dels diputats i la resta havien delegat el seu vot a companys de grup.

El que va passar és que el sistema estava atorgant vot delegat a quatre diputats que sí que hi eren presents. Un error del sistema, sense més importància. Però en fer la pausa per veure on estava l’error, els diputats de Vox van començar a escampar pels passadissos que hi havia “una tupinada de Borràs i els independentistes”. Finalment, va resultar que els quatre que havien votat doble per error del sistema eren diputats de Vox. La sospita, infundada, se’ls va girar en contra com un bumerang.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.