Tots els papers de Laura Borràs

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha demostrat que té la seva pròpia agenda política i que vol tirar-la endavant, amb JxCat o sense, i tant si va amb el seu càrrec com si no. De fet, sovint se li ha retret que hagi volgut marcar accions de Govern o dels partits des de la presidència del Parlament, una figura que no té atribuïdes funcions executives ni d’impuls polític.

Però ara, a més, intenta implicar-hi la institució que lidera: ha encarregat als serveis jurídics del Parlament que estudiïn com portar a la Fiscalia les declaracions de Villarejo sobre els atemptats del 17-A, sense que això tingui res a veure amb el seu càrrec.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.