Cunillera plega com a delegada del govern espanyol a Catalunya

En la carta de dimissió adreçada a Pedro Sánchez indica que la situació a Catalunya "ha millorat considerablement" des del 2018

Teresa Cunillera
Teresa Cunillera

Teresa Cunillera ha presentat la seva renúncia al càrrec de delegada del govern espanyol a Catalunya aquest divendres, mitjançant una carta adreçada al president Pedro Sánchez, en la qual afirma que “la situació a Catalunya ha millorat considerablement” des que va prendre possessió del càrrec, l’any 2018.

Cunillera ha traslladat al president del govern que “ha arribat el moment de deixar el meu lloc”, quan considera que “he intentat complir l’encàrrec rebut” i que l’executiu central “està complint els seus objectius amb la ciutadania”.

“Ha estat un orgull que ningú em podrà treure haver compartit tants moments importants per al nostre projecte socialista i haver estat la seva delegada a Catalunya”, hi ha expressat també Cunillera, que s’ha posat a disposició de Sánchez per “intentar” ajudar-lo i acompanyar-lo.

Cunillera va substituir el darrer delegat del govern del PP, Enric Millo, poc després que el Parlament de Catalunya investís Quim Torra com a president de la Generalitat.

(Visited 111 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari