Borràs, Sánchez i Cunillera a l’AVE

El dijous 28 de gener començava, a les 00.00 de la nit, la campanya a Catalunya. Al matí, però, el Congrés encara tenia feina i la candidata a la presidència de la Generalitat per JxCat, Laura Borràs, va anar a Madrid per exercir de diputada. Poc després, però, agafava un AVE cap a Barcelona per obrir la campanya al vespre. Ella, no obstant, no era l’única que tenia un acte electoral de començament de campanya a la capital catalana. I causalment es va trobar al mateix AVE el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, que anaven també a Barcelona a participar en l’acte del PSC i a donar suport a Salvador Illa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.