Borràs, Sánchez i Cunillera a l’AVE

El dijous 28 de gener començava, a les 00.00 de la nit, la campanya a Catalunya. Al matí, però, el Congrés encara tenia feina i la candidata a la presidència de la Generalitat per JxCat, Laura Borràs, va anar a Madrid per exercir de diputada. Poc després, però, agafava un AVE cap a Barcelona per obrir la campanya al vespre. Ella, no obstant, no era l’única que tenia un acte electoral de començament de campanya a la capital catalana. I causalment es va trobar al mateix AVE el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, que anaven també a Barcelona a participar en l’acte del PSC i a donar suport a Salvador Illa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides