Oportunisme amb la tragèdia a la nau de Badalona

El foc que va causar quatre morts a una nau industrial de Badalona va posar al descobert una situació de precarietat habitacional. Malgrat ser un tema delicat, la proximitat de les eleccions del 14-F i la necessitat dels partits de marcar paquet va provocar que, sense pràcticament ni dissimular, moltes formacions aprofitessin la tragèdia per intentar pescar vots.

Fins al lloc dels fets hi van desembarcar el vicepresident, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés (ERC); el conseller d’Interior, Miquel Sàmper (JxCat) i la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera (PSC). A més, s’hi va instal·lar com en un plató permanent l’alcalde, Xavier García Albiol (PP). I tots van voler fer declaracions i van intentar culpar del que havia passat a altres o a polítiques impulsades per altres.

(Visited 209 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari