Vox i la incompetència política, nou mesos després

Les eleccions del 14-F van provocar l’entrada de Vox al Parlament, una institució en la qual la formació d’ultradreta encara no hi havia pogut ser mai. Les primeres setmanes van ser una mica caòtiques en la seva actuació interna. Desconeixien els procediments i el funcionament de la cambra i dels grups parlamentaris. Però nou mesos després d’aquelles eleccions, els onze diputats de Vox continuen demostrant la seva incompetència política.

I és que el grup havia anunciat a bombo i platerets que presentaria una esmena a la totalitat als pressupostos i que volia dur els comptes de la Generalitat al Consell de Garanties Estatutàries, retardant així la seva tramitació. Però mentre ho deia, els seus diputats preguntaven a diversos periodistes com ho havien de fer per fer-ho i si podien procedir en solitari o necessitaven més grups.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides