Vox i la incompetència política, nou mesos després

Les eleccions del 14-F van provocar l’entrada de Vox al Parlament, una institució en la qual la formació d’ultradreta encara no hi havia pogut ser mai. Les primeres setmanes van ser una mica caòtiques en la seva actuació interna. Desconeixien els procediments i el funcionament de la cambra i dels grups parlamentaris. Però nou mesos després d’aquelles eleccions, els onze diputats de Vox continuen demostrant la seva incompetència política.

I és que el grup havia anunciat a bombo i platerets que presentaria una esmena a la totalitat als pressupostos i que volia dur els comptes de la Generalitat al Consell de Garanties Estatutàries, retardant així la seva tramitació. Però mentre ho deia, els seus diputats preguntaven a diversos periodistes com ho havien de fer per fer-ho i si podien procedir en solitari o necessitaven més grups.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.