Qui dubta de l’existència del PDECat?

Clara Ponsatí

A l’eurodiputada i exconsellera d’Ensenyament de la Generalitat, Clara Ponsatí, li agrada fer amics… En una entrevista feta a Perpinyà pel reporter del programa APM de TV3 Joel Díaz, reconeixia sentir-se estafada perquè ella va entrar al Govern perquè li havien promès la independència, que no va ser. Quan se li pregunta “estafada per qui?”, el mateix reporter li recorda que ella va entrar a la política de la mà del PDECat i Ponsatí li respon: “Existeix el PDECat?”.

Ponsatí comenta que ara no té partit, que és independent. El reporter li recorda que, després de desvincular-se del Consell de la República, es va presentar a les eleccions i va quedar segona. Immediatament, Díaz comenta: “Hi ha qui diu que el Consell de la República és una joguina de Carles Puigdemont“. Ponsatí reconeix que sí que es comenta, i afegeix rient: “Jo no ho he dit, eh?”.

En un altre moment de l’entrevista Ponsatí reconeix que té una certa inclinació a posar-se en embolics, i no li falta raó. Finalment, anuncia que ha escrit un llibre que espera ser publicat. La líder del PDECat, Àngels Chacón, segur que el compra…

(Visited 291 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari