Qui considera “esgarrifoses” les lloances de la consellera Alsina a Glovo?

La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina (JxCat)

L’organització juvenil de JxCat, Joves Junts, ha criticat els elogis que la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina (Junts), va dedicar a Glovo en la gala de l’Institut Ostrom. El think tank neoliberal va premiar els fundadors de la companyia de repartiment a domicili, Oscar Pierre i Sacha Michaud, i Alsina va lloar l’empresa afirmant que “Glovo representa el model que volem“.

Les paraules de la consellera han xocat amb l’organització juvenil del seu mateix partit, presidida pel candidat a l’assemblea del Consell per la República Anthony Corey Sànchez. Joves Junts, a través del seu perfil de Twitter, ha titllat d'”esgarrifoses” les lloances d’Alsina, i ha assegurat que no avalen “els elogis de la consellera” a Glovo, “una empresa que ha precaritzat, maltractat i no respectat els drets dels treballadors i treballadores”.

Han advertit, a més, que “comentaris com aquests (…) defensen un model d’explotació neoliberal que no només ens porta precarització a casa nostra, sinó que ha imposat i fomentat dictadures a Llatinoamèrica i el neocolonialisme als països del tercer món”.

Les joventuts de Junts han remarcat que no comparteixen “res del que es va dir” durant la gala de l’Institut Ostrom, i que projectes com Glovo “mai seran benvinguts” a l’organització, ja que consideren que “és una empresa fraudulenta dirigida única i exclusivament a enriquir-se fomentant l’explotació laboral contra els seus treballadors”. “Prou complicitat amb els negrers!“, clamen en la piulada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides