Qui considera “esgarrifoses” les lloances de la consellera Alsina a Glovo?

L'exconsellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina (JxCat)

L’organització juvenil de JxCat, Joves Junts, ha criticat els elogis que la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina (Junts), va dedicar a Glovo en la gala de l’Institut Ostrom. El think tank neoliberal va premiar els fundadors de la companyia de repartiment a domicili, Oscar Pierre i Sacha Michaud, i Alsina va lloar l’empresa afirmant que “Glovo representa el model que volem“.

Les paraules de la consellera han xocat amb l’organització juvenil del seu mateix partit, presidida pel candidat a l’assemblea del Consell per la República Anthony Corey Sànchez. Joves Junts, a través del seu perfil de Twitter, ha titllat d'”esgarrifoses” les lloances d’Alsina, i ha assegurat que no avalen “els elogis de la consellera” a Glovo, “una empresa que ha precaritzat, maltractat i no respectat els drets dels treballadors i treballadores”.

Han advertit, a més, que “comentaris com aquests (…) defensen un model d’explotació neoliberal que no només ens porta precarització a casa nostra, sinó que ha imposat i fomentat dictadures a Llatinoamèrica i el neocolonialisme als països del tercer món”.

Les joventuts de Junts han remarcat que no comparteixen “res del que es va dir” durant la gala de l’Institut Ostrom, i que projectes com Glovo “mai seran benvinguts” a l’organització, ja que consideren que “és una empresa fraudulenta dirigida única i exclusivament a enriquir-se fomentant l’explotació laboral contra els seus treballadors”. “Prou complicitat amb els negrers!“, clamen en la piulada.

(Visited 184 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari