Proposen jutjar Eulàlia Reguant per no respondre a Vox al judici de l’1-O

La diputada de la CUP pronostica que li podria passar el mateix que a Alberto Rodríguez

La diputada de la CUP al Parlament Eulàlia Reguant ha confirmat que un jutjat d’instrucció de Madrid ha proposat al Tribunal Suprem que se la jutgi per haver-se negat a respondre les preguntes de Vox al judici de l’1-O. En una entrevista a Ràdio 4, Reguant ha confirmat que fa uns dies va rebre la notificació del jutjat i ha assegurat que continuarà defensat el “dret” a no contestar preguntes de l’extrema dreta.

Reguant ha dit que la notificació no l’ha agafat per sorpresa, ja que “entrava dins de les previsions”. La diputada de la CUP també ha considerat que li podria passar com l’exdiputat de Podem Alberto Rodríguez i que li prohibeixin que pugui tornar a ser escollida en unes eleccions.

Reguant ha assegurat que la “ingerència” de Vox al judici del Suprem sobre l’1-O va fer “virar encara més” un jutjat que s’ubica a la dreta. Segons la diputada del Parlament, podria passar que la presidenta de la cambra catalana, Laura Borràs, hagi de decidir si li retira l’acta o que el mateix jutjat requereixi la retirada de l’escó, com va passar en el cas de l’expresident Quim Torra.

(Visited 259 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari