El Govern veu proper un acord per a l’ampliació de l’aeroport del Prat

El vicepresident Puigneró considera que l'ampliació és "un projecte necessari i important per al país"

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha assegurat en una entrevista a l’agència EFE que veu “proper” un acord amb Aena per ampliar l’aeroport del Prat després que s’hagin celebrat les meses tècniques aquest mes de juliol, i ha defensat que es tracta d’un projecte “necessari i important pel país”. “Estem a prop d’arribar a un acord; encara no podem dir que hi hem arribat, però estem treballant amb una actitud positiva i constructiva”, afirma.

“Tots estem fent esforços per intentar que sigui possible quadrar aquesta solució, que seria el millor per a tots i el millor per a Catalunya; no ens podem permetre no tenir un aeroport intercontinental, l’economia ara no s’ho pot permetre”, assegura Puigneró a l’entrevista amb l’agència de notícies.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.