El Govern veu proper un acord per a l’ampliació de l’aeroport del Prat

El vicepresident Puigneró considera que l'ampliació és "un projecte necessari i important per al país"

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha assegurat en una entrevista a l’agència EFE que veu “proper” un acord amb Aena per ampliar l’aeroport del Prat després que s’hagin celebrat les meses tècniques aquest mes de juliol, i ha defensat que es tracta d’un projecte “necessari i important pel país”. “Estem a prop d’arribar a un acord; encara no podem dir que hi hem arribat, però estem treballant amb una actitud positiva i constructiva”, afirma.

“Tots estem fent esforços per intentar que sigui possible quadrar aquesta solució, que seria el millor per a tots i el millor per a Catalunya; no ens podem permetre no tenir un aeroport intercontinental, l’economia ara no s’ho pot permetre”, assegura Puigneró a l’entrevista amb l’agència de notícies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides