Les mascaretes a l’exterior tornaran a ser obligatòries a les Illes Balears

És la principal mesura acordada pel Consell de Govern i entrarà en vigor a partir del cap de setmana

Gent amb mascareta al carrer
Gent amb mascareta al carrer

El Consell de Govern de les Balears ha acordat aquest matí el retorn de la mascareta obligatòria a l’exterior. Aquesta és la principal mesura que posa sobre la taula l’executiu per aturar l’augment de contagis de coronavirus a les Illes.

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha explicat que l’aprovació de la mesura ha de passar primer per la reunió d’aquesta tarda de la taula de diàleg social: “S’ha de respectar els agents socials”, ha defensat el conseller en roda de premsa. El retorn de la mascareta podria quedar aprovada en el Consell de Govern de demà i entrar en vigor a partir del cap de setmana, quan s’actualitzen les restriccions.

Els casos de covid actius a les Balears superen les 7.000 persones i les darreres dades deixen xifres rècord superiors a la tercera onada de gener. “El Govern proposarà contundència contra els excessos, control dels espais públics i manteniment d’activitats econòmiques”, ha defensat Negueruela.

Per la seva banda, el president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, no preveu reinstaurar l’obligació de portar la mascareta en llocs públics, però sí que ha recomanat utilitzar-la “a la menor dubta” que hi pugui haver una aglomeració.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.