Subhasten dotze cotxes de Jordi Pujol Ferrusola per més de 2 milions i mig d’euros

L'Audiència Nacional ha ordenat la confiscació dels vehicles amb motiu dels càrrecs que s'imputen al primogènit de l'expresident Pujol

Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament, el 2015

El primer fill de l'expresident Jordi Pujol, Jordi Pujol Ferrusola

El processament del primogènit de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Jordi Pujol Ferrusola, pels delictes d’organització criminal, contra la hisenda pública, blanqueig de capitals i falsedat documental, ha causat que el jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ordeni el comís de la seva col·lecció de cotxes.

Es tracta de dotze vehicles de luxe taxats per l’Oficina de Recuperació i Gestió d’Actius (ORGA) per un valor total de 2.600.560 euros. Entre aquests hi ha tres Ferrari -un d’ells de més de 678.000 euros-, dos Lamborghini -entre ells un Miura valorat en 959.0000 euros-, dos Porsche, un Jaguar, dos Mercedes Benz i un Seat 600.

L’ORGA organitzarà una subhasta electrònica a través del Portal de Subhastes de l’Agència Estatal, i “conservarà íntegrament fins a la finalització del procediment judicial” la quantitat econòmica que s’obtingui de la venda.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides