Les discoteques reobriran aquesta nit després de 15 mesos tancades per la pandèmia de la covid-19

No obriran tots els locals, n'hi ha que esperaran a la nit de Sant Joan o a un nou relaxament de les restriccions

Discoteca

Les discoteques aixequen la persiana aquest diumenge a mitjanit, a només tres dies per la revetlla de Sant Joan. Han estat tancades un any i tres mesos i ara podran tornar a rebre clients, això sí, amb mesures de seguretat. S’haurà de dur mascareta, respectar la distància social i l’aforament en interiors serà del 50%. A més, només es podrà beure en taules o a la barra i en cap cas a la pista de ball.

Ara bé, no tots els locals obriran ja aquest diumenge fins a dos quarts de quatre de la matinada, que és el que permet de moment el Procicat. N’hi ha molts a qui les mesures no els convencen prou i s’esperaran uns dies, a la nit de Sant Joan, o bé a un nou relaxament de les restriccions.

A Barcelona, segons la patronal de l’oci nocturn Fecalon, aquest diumenge obriran ja gairebé totes les discoteques del Passeig Marítim de la Barceloneta com Opium, Carpe Diem o Shôko, però també ho faran locals de la zona alta com Sutton o Bling-Bling, o al centre Jamboree i el Moog.

En canvi, locals històrics de la nit barcelonina com Catwalk, Nick Havana, Up Down o Túnel Casanovas, de moment no obriran. Tampoc obriran de moment les dues discoteques de Castelldefels que són Jarana i Farandula.

Fora de Barcelona, altres espais mítics, com la sala del Cel a Girona, tampoc obrirà aquesta nit, i en aquest cas està per veure quan ho podrà fer. A Tarragona sí que obriran Tòtem i Premium, i a Lleida, Biloba. I també obrirà, entre d’altres, el Soho a Empuriabrava.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari