Quin càrrec del PP destaca per les bones relacions que manté amb els altres grups?

Josep Bou
Josep Bou

Josep Bou ha arribat a la política amb la seva carrera empresarial com a bagatge. Ara fa poc més de dos anys es va incorporar al Partit Popular (PP) i va obtenir l’acta de regidor a Barcelona. La seva entrada al consistori va ser polèmica entre la seva gent. Ell volia fer el seu equip i, per això, va aconseguir que el PP acceptés fer canvis.

A més, les seves relacions amb l’altre regidor popular, Óscar Ramírez, són gairebé inexistents. En canvi, Bou manté estretes relacions polítiques -i, fins i tot, personals- amb diferents regidors d’altres formacions, al marge de la ideologia. Per exemple, el líder del PP a Barcelona ha destacat més d’un cop en públic Jordi Martí Grau, de la màxima confiança de l’alcaldessa, Ada Colau, així com Jordi Castellana (ERC) i Jaume Collboni (PSC), entre d’altres.

Bou assegura que ell mai no reprovarà una persona per la seva activitat política, però sí que suspendrà aquesta activitat política.

L’entrada de Bou a l’Ajuntament ha fet reaparèixer les formes que durant anys va tenir Enrique Lacalle i, també, Alberto Fernández Díaz. Ambdós sempre van separar les crítiques polítiques de les relacions personals. L’actitud de Bou és lluny de la d’altres dirigents actuals del seu partit, sobretot dels que actuen a escala espanyola.

Fins i tot, es mostra disposat a debatre a TV3 amb Pilar Rahola i assegura que firmarà contra els indults als polítics independentistes si li ho demanen, donant a entendre que ell no està en contra d’aquesta mesura de gràcia.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.