Sanitat pensa eliminar la mascareta de la via pública si tot va bé al juliol

També s'estudia relaxar-ne l'ús en interiors com les residències de gent gran, on la població està vacunada

L'ús obligatori de les mascaretes en els transports públics

La mascareta en exteriors podria tenir els dies comptats. “És qüestió de setmanes. És molt possible que sigui al juliol, però no se sap quan perquè cal modificar la llei de març que obliga a l’ús de les màscares. Tot i que serà només a l’exterior. Sanitat treballa en aquest moment idoni i que sigui a nivell nacional”. Així ho ha indicat el director del Centre d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, que adverteix, però, que la fi de les mascaretes a l’exterior també estarà subjecte a limitacions. Si hi ha concentració de persones i no es pot garantir la distància interpersonal, caldrà portar-les.

També s’estudia, segons Simó, començar a relaxar l’ús de mascaretes a l’interior en llocs concrets, on se sap que tota la població està vacunada, com és en les residències de gent gran, on tots estan immunitzats. “És molt possible que aquí es permeti relaxar aquesta mesura”, ha indicat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides