El govern central qualifica la situació a Catalunya com “un problema de poltrones”

La ministra d'Exterior diu a JxCat que "a la seva Catalunya cada vegada cap menys gent"

En la sessió de control al govern central, JxCat ha tornat a posar sobre la taula el que qualifica de “conflicte entre Catalunya i Espanya”. En aquest sentit, la diputada de JxCat, Mariona Illamola, ha preguntat a la ministra d’Afers Exteriors, Arancha González Laya, si “segueix insistint aquesta ministra que el conflicte entre Catalunya i Espanya és un assumpte intern?”.

La ministra González Laya ha recriminat a la diputada de JxCat que els enfrontaments entre aquesta formació i ERC deixen en evidència que l’independentisme, en especial el dels exconvergents, és cada vegada més excloent.

González Laya ha afirmat que quan des de JxCat parlen del 52% de suport independentista a Catalunya, el que fan és dir “que vostès tenen una Catalunya de la meitat més un, però és que avui ja, com estan vostès a la gresca ni tan sols és això, és la Catalunya d’un quart més un. Amb això es conformen ja. A la seva Catalunya cada vegada cap menys gent, i això és un problema intern, això és un problema de poltrones i de rivalitats”.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari