El govern central qualifica la situació a Catalunya com “un problema de poltrones”

La ministra d'Exterior diu a JxCat que "a la seva Catalunya cada vegada cap menys gent"

En la sessió de control al govern central, JxCat ha tornat a posar sobre la taula el que qualifica de “conflicte entre Catalunya i Espanya”. En aquest sentit, la diputada de JxCat, Mariona Illamola, ha preguntat a la ministra d’Afers Exteriors, Arancha González Laya, si “segueix insistint aquesta ministra que el conflicte entre Catalunya i Espanya és un assumpte intern?”.

La ministra González Laya ha recriminat a la diputada de JxCat que els enfrontaments entre aquesta formació i ERC deixen en evidència que l’independentisme, en especial el dels exconvergents, és cada vegada més excloent.

González Laya ha afirmat que quan des de JxCat parlen del 52% de suport independentista a Catalunya, el que fan és dir “que vostès tenen una Catalunya de la meitat més un, però és que avui ja, com estan vostès a la gresca ni tan sols és això, és la Catalunya d’un quart més un. Amb això es conformen ja. A la seva Catalunya cada vegada cap menys gent, i això és un problema intern, això és un problema de poltrones i de rivalitats”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.