El PDECat tem la fuga dels seus alcaldes i la desaparició

Les eleccions del 14 de febrer van deixar el PDECat fora del Parlament. La cambra catalana és el principal altaveu per a qualsevol formació política. I no aconseguir ni un sol diputat a les eleccions és un signe de tanta debilitat que de poca cosa els serveixen els quatre escons al Congrés i les desenes d’alcaldes. De fet, els batlles a nombroses localitats continuen sent el seu màxim baluard, la maquinària que pot fer resistir el partit i evitar la seva desaparició.

Però darrerament a la cúpula del PDECat preocupa, i molt, que el fet de no poder oferir projecció ni una marca a l’alça faci que molts d’aquests alcaldes acabin el 2023 –data de les pròximes eleccions municipals– presentant-se per JxCat o per partits independents. De fet, ja n’hi ha alguns que han avisat que ho faran, i això ha fet encendre totes les alarmes al partit.

(Visited 321 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “El PDECat tem la fuga dels seus alcaldes i la desaparició”

Feu un comentari