El PDECat tem la fuga dels seus alcaldes i la desaparició

Les eleccions del 14 de febrer van deixar el PDECat fora del Parlament. La cambra catalana és el principal altaveu per a qualsevol formació política. I no aconseguir ni un sol diputat a les eleccions és un signe de tanta debilitat que de poca cosa els serveixen els quatre escons al Congrés i les desenes d’alcaldes. De fet, els batlles a nombroses localitats continuen sent el seu màxim baluard, la maquinària que pot fer resistir el partit i evitar la seva desaparició.

Però darrerament a la cúpula del PDECat preocupa, i molt, que el fet de no poder oferir projecció ni una marca a l’alça faci que molts d’aquests alcaldes acabin el 2023 –data de les pròximes eleccions municipals– presentant-se per JxCat o per partits independents. De fet, ja n’hi ha alguns que han avisat que ho faran, i això ha fet encendre totes les alarmes al partit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides