El PDECat tem la fuga dels seus alcaldes i la desaparició

Les eleccions del 14 de febrer van deixar el PDECat fora del Parlament. La cambra catalana és el principal altaveu per a qualsevol formació política. I no aconseguir ni un sol diputat a les eleccions és un signe de tanta debilitat que de poca cosa els serveixen els quatre escons al Congrés i les desenes d’alcaldes. De fet, els batlles a nombroses localitats continuen sent el seu màxim baluard, la maquinària que pot fer resistir el partit i evitar la seva desaparició.

Però darrerament a la cúpula del PDECat preocupa, i molt, que el fet de no poder oferir projecció ni una marca a l’alça faci que molts d’aquests alcaldes acabin el 2023 –data de les pròximes eleccions municipals– presentant-se per JxCat o per partits independents. De fet, ja n’hi ha alguns que han avisat que ho faran, i això ha fet encendre totes les alarmes al partit.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “El PDECat tem la fuga dels seus alcaldes i la desaparició”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.