Salut accelera la vacunació en la franja dels 70 anys a Catalunya

A partir de la propera setmana hi haurà més punts d'administració de vacunes dels laboratoris Pfizer

Salut prem l’accelerador per acabar de vacunar com més aviat millor les persones d’entre 70 i 79 anys. La crida del departament de Salut a partir d’ara és clara. Totes aquelles persones nascudes entre els anys 1942 i 1951 poden demanar dia i hora per la vacunació i ho han de fer a través de la pàgina web habilitada: vacunacovidsalut.cat. Paral·lelament, això sí, els centres d’Atenció Primària continuaran trucant les persones nascudes en aquesta franja d’edat per citar-les per vacunar-se.

El departament d’Alba Vergés va anunciar que a partir d’aquesta setmana amplia els punts de vacunació amb Pfizer. Fins ara aquesta franja d’edat només s’ha estat vacunant majoritàriament als CAPs. La setmana que ve s’administrarà per tant la vacuna de Pfizer a les persones de més de 70 anys també als punts de vacunació poblacional.

Una franja d’edat en què el dia d’avui gairebé la meitat ja té almenys la primera dosi de la vacunada posada. L’objectiu per tant és administrar a partir d’ara, en el mínim temps possible, una primera dosi a totes les persones d’aquesta franja d’edat. Ara com ara, tot i que aquesta setmana s’ha començat a administrar la vacuna de Janssen, bàsicament se’ls ha vacunat amb Pfizer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides