Sant Jordi recupera el caràcter festiu malgrat les limitacions de la pandèmia

El Gremi de Llibreters de Catalunya es mostra molt optimista respecte la venda de llibres

Un any després d’un Sant Jordi marcat pel confinament domiciliari, la festivitat recupera enguany una certa normalitat. Malgrat les limitacions d’aforament i les restriccions, i que el coronavirus encara està molt present en el nostre dia a dia, els carrers de les diferents localitats catalanes s’han omplert de gent amb ganes de comprar i regalar llibres i roses.

Cada municipi ha elaborat un pla detallat per fer del Sant Jordi d’enguany una festa segura i, per tant, evitar que es produeixin contagis. Barcelona, per exemple, ha definit onze espais perimetrats.

Pel que fa a les previsions de venda de llibres, la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, Carme Ferrer, ha reconegut que inicialment esperaven vendre un 60% dels llibres del 2019 (se’n van vendre un total d’1,5 de milions), però que a hores d’ara són “molt optimistes” després de veure el nombre de vendes dels darrers dies i l’èxit de les primeres hores de la diada.

Quant a les roses, el Gremi de Floristes creu que se’n vendran entre 3.500.000 i 4.000.000.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.