El Govern aixecarà el confinament comarcal si les dades ho permeten

També es plantegen altres mesures per aquest dilluns, com l'obertura de la restauració en els centres comercials

Controls pel confinament del Segrià

La mobilitat podria quedar permesa a tot el país a partir de dilluns vinent. La decisió s’hauria de concretar en les pròximes hores, i posaria fi al confinament comarcal que es va tornar a aplicar després de Setmana Santa. Els últims dies s’havia especulat amb la hipòtesi que la mobilitat podria ampliar-se a les vegueries o a les regions sanitàries, però, segons apunten diversos mitjans, finalment seria a tot el país.

A més, a partir de dilluns també es posarien en marxa altres mesures de desescalada en diferents àmbits, com l’autorització per reobrir la restauració els centres comercials. Aquest dimarts el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ja ha avançat a RAC1 que s’estaven replantejant el confinament comarcal i el toc de queda per l’evolució decreixent de les dades epidemiològiques.

Oficialment, però, el Govern diu que a partir d’aquest dimecres el Procicat estudiarà els propers passos en el pla de desescalada, i que la decisió formal encara no s’ha pres. Meritxell Budó, ha dit en roda de premsa que “si les dades acompanyen” es pot decidir l’aixecament d’algunes restriccions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.