Qui serà el nou director de comunicació del Barça?

Gabriel Martínez

La figura del nou director de comunicació de l’FC Barcelona sembla que comença a definir-se després de quatre setmanes d’encreuament d’informacions i d’especulacions. Al final, el principal candidat és Gabriel Martínez, fins ara subdirector general del Banc Sabadell, que va ascendir dins de l’entitat bancària des del càrrec de director de Comunicació i Relacions Institucionals.

Gabriel Martínez ha estat una recomanació expressa del nou president de la Comissió Econòmica Estatutària, substitut de Carles Tusquets, el també exconseller delegat del Banc Sabadell, Jaume Guardiola. Després d’haver estat rellevat al capdavant de la cúpula del banc mesos enrere per César González Bueno, l’ombra de Guardiola sembla haver guiat l’angoixant consecució de l’aval de la junta de Laporta signat amb el Banc Sabadell.

Jaume Guardiola té suficient pes i ascendència perquè s’hagi recompensat la seva participació i protagonisme en l’aval amb un càrrec de transcendència i visibilitat. I també que s’accepti el seu suggeriment de nomenar Gabriel Martínez com a nou dircom del Barça.

L’opció de Gabriel Martínez tanca les portes a Àlex Santos, cap de premsa de la campanya de Joan Laporta, que es donava per fet que seria el nou director de comunicació del club, en correspondència amb el seu paper destacat en període electoral. No es descarta, de totes maneres, que aquest periodista de l’Agència Efe acabi col·locat en alguna altra funció dins de l’enorme equip de premsa i de comunicació de l’FC Barcelona.

La figura de Gabriel Martínez també promou una situació inesperada i per descomptat infreqüent perquè atorga a la figura del president de la Comissió Econòmica un poder i presència fins ara restringits a funcions de control i participació de molt baix perfil. Només pot interpretar-se com una contraprestació a favor del Banc Sabadell per tutelar el risc d’un aval de 144 milions d’euros que, en mans de Joan Laporta, amb el seu deteriorat prestigi i proverbial incapacitat per a la gestió, té tots els números per a ser executat.

(Visited 491 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari