Cancel·len l’arribada de 148.000 dosis d’AstraZenca a Catalunya

L'endarreriment interromp la vacunació massiva, segons Salut, però les cites prèvies es mantenen

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha anunciat aquest dijous que la tramesa de 148.000 dosis de la vacuna d’AstraZeneca que havien d’arribar el dilluns vinent, finalment no arribaran, de manera que no es podran oferir noves cites la setmana que ve. L’arribada s’endarrereix fins Dilluns de Pasqua, ha dit Ramentol a TV3.

Aquesta suspensió, que ha comunicat el ministeri de Sanitat al Departament de Salut avui, implica una altra frenada en el pla de vacunació amb aquesta vacuna, que ja va estar aturada durant 10 dies pels problemes sorgits pels casos de trombosi.

Després de l’anunci, la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha fet una piulada a Twitter qualificant la suspensió de “vergonya”.

Aquest migdia, el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, havia informat que la setmana que ve està previst rebre 62.000 dosis de Moderna, 42.000 són segones dosis; de Pfizer està previst que arribin 104.000 dosis dilluns i el 5 d’abril 194.000 més. Pel que fa a AstraZeneca, Argimon ha dit que demà divendres arribarien 17.000 dosis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides