Quin destacat laportista havia alertat d’una tupinada amb el vot per correu?

Alfons Godall, amb la papereta de Laporta
Alfons Godall, amb la papereta de Laporta

Alfons Godall, exvicepresident del FC Barcelona durant la presidència de Joan Laporta (2003-2010), ha celebrat en clau política, com altres independentistes, la victòria laportista d’aquest diumenge a les eleccions del club blaugrana.

Godall, que fa onze anys va fracassar als comicis després de retirar la seva candidatura a la presidència del Barça i sumar-se a la de Marc Ingla, ha expressat les darreres hores el seu desig que el retorn de Laporta als despatxos del Camp Nou sigui “un primer pas que ens ajudi a empènyer els polítics del sistema a fer realitat la independència de Catalunya“.

Abans, l’exvicepresident blaugrana havia exhibit desconfiança envers les garanties del procés electoral del Barça, en especial del vot per correu, com també havien fet alguns independentistes abans de les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 14 de febrer.

Els vots per correu em fan més por que una pedregada. No puc deixar de malpensar d’en Tusquets, Gómez Ponti, exdirigents, Correos, Freixa…”, ha escrit a Twitter aquest diumenge al migdia. Quan un altre usuari li ha dit que “vostè sabrà per què ho diu”, Godall ha respost: “Perquè són capaços de TOT“. “Poden haver vingut amb trampa des de Correus. Vaja uns!”, ha manifestat sobre el fet que una altra persona digués que unes càmeres, controlades per treballadors del club, vigilaven els vots.

Així mateix, s’ha fer-se ressò d’un comentari que compartia el seu temor sobre una manipulació del vot per correu, que destacava que “tenen 36 hores per fer tots els xanxullos que vulguin”. Sobre això, Godall ha afegit: “I mentre que han estat en poder de Correos, també!”.

La teoria de la tupinada sobre el 14-F va desaparèixer amb la nova majoria independentista al Parlament de Catalunya i la possibilitat de reeditar un govern d’ERC amb Junts, ara amb els papers intercanviats. Amb la victòria laportista a la butxaca, Godall encara es va fer ressò d’un tuit que alertava: “Compte, 3.600 vots nuls. Correus ha fet estralls”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.