“Tot indica” que una bala de foam va fer perdre un ull a una jove, segons admet el conseller Sàmper

El titular d'Interior ha explicat que l'operatiu que actuava a la zona on la noia va ser ferida disparava projectils

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha afirmat aquest dilluns que “tot indica que és possible” que l’impacte d’una bala de foam hagi causat la lesió que va fer perdre un ull a una jove de 19 anys durant la manifestació del 16 de febrer a Barcelona.

El titular d’Interior ha explicat que l’operatiu que actuava a la zona on la noia va ser ferida, a la Via Augusta entre Diagonal i Travessera de Gràcia, estava disparant aquests projectils.

Sàmper, però, està a l’espera de l’informe pericial mèdic, que tindrà la darrera paraula sobre si la lesió coincideix amb l’impacte de foam.

La investigació interna dels Mossos d’Esquadra ja és en mans del jutjat que instrueix el cas, segons ha dit el conseller en una entrevista a RTVE.

La dona va ser intervinguda el dijous 18 de febrer, dos dies després de resultar ferida durant una càrrega policial a Barcelona. Segons el centre Irídia, tres persones més haurien resultat ferides pel possible impacte de foam durant la primera setmana de protestes multitudinàries per l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari