La Fiscalia demana cinc anys de presó més per a Hasél

El raper està acusat de participar en l'assalt de la subdelegació del govern a Lleida, l'any 2018, una protesta per la detenció de Puigdemont a Alemanya

Pablo Hasél
Pablo Hasél

La Fiscalia ha demanat cinc anys i tres mesos de presó per al raper Pablo Hasél per la participació que li atribueix en els incidents que van tenir lloc el 25 de març del 2018 a Lleida, durant les protestes per la detenció a Alemanya de l’expresident català Carles Puigdemont, avança el diari El Mundo.

En concret, la Fiscalia acusa el raper de desordres públics, atemptat contra l’autoritat, lesions i danys per l’intent d’assalt a la subdelegació del govern a Lleida, en el qual quatre agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits i diversos vehicles policials van ser danyats.

En aquest cas, s’ha personat com a acusació l’Advocacia de l’Estat, per reclamar una indemnització pels danys materials, però no la Generalitat de Catalunya, malgrat que quatre agents dels Mossos van patir lesions, afegeix la mateixa informació.

La Fiscalia acusa Hasél i deu persones més d’incitar els manifestants -que xifra en 3.000- i de dirigir un atac contra els agents que custodiaven la seu de la subdelegació del govern a Lleida, i els atribueix la intenció d’entrar en aquest edifici.

La concentració que fa gairebé tres anys va desembocar en aquests incidents va ser convocada pels CDR.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.