L’advocada de Hasél diu que el seu client no condemna els disturbis

El cantant dona suport als "apallissats" per la policia, els detinguts i la jove que ha perdut un ull

Pablo Hasél
Pablo Hasél

L’advocada del raper lleidatà Pablo Hasél ha explicat aquest dilluns que el cantant no condemna els assalts als comerços i que hi ha un “aparell d’Estat per a demonitzar i criminalitzar” el seu client. A la porta del Centre Penitenciari de Ponent, a Lleida, on Hasél està empresonat per una condemna d’enaltiment del terrorisme i injúries a la corona, la lletrada Alejandra Matamoros ha assegurat que el raper vol mostrar la seva solidaritat amb les persones “apallissades” per la policia, els empresonats, i especialment a la noia que ha perdut un ull a Barcelona.

Preguntada per si el cantant condemnava els assalts a les botigues, ha contestat: “No condemnem cap forma de protesta que vulgui emprendre qualsevol persona, ni nosaltres ni el Pablo, nosaltres condemnem la violència policial que s’està exercint dia a dia i la violència que exerceix l’Estat”.

Matamoros ha assenyalat que desconeix si el raper estarà sol en una cel·la, com ell havia reivindicat, i ha afegit que “es nega a participar en els treballs de la presó que no són obligatoris i que fan els presoners que volen tenir algun benefici penitenciari”.

També ha dit que Hasél podria tenir una actitud de resistència passiva i “podria negar-se a entrar a la seva cel·la si l’obliguen a compartir-la amb una altra persona”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides