L’advocada de Hasél diu que el seu client no condemna els disturbis

El cantant dona suport als "apallissats" per la policia, els detinguts i la jove que ha perdut un ull

Pablo Hasél
Pablo Hasél

L’advocada del raper lleidatà Pablo Hasél ha explicat aquest dilluns que el cantant no condemna els assalts als comerços i que hi ha un “aparell d’Estat per a demonitzar i criminalitzar” el seu client. A la porta del Centre Penitenciari de Ponent, a Lleida, on Hasél està empresonat per una condemna d’enaltiment del terrorisme i injúries a la corona, la lletrada Alejandra Matamoros ha assegurat que el raper vol mostrar la seva solidaritat amb les persones “apallissades” per la policia, els empresonats, i especialment a la noia que ha perdut un ull a Barcelona.

Preguntada per si el cantant condemnava els assalts a les botigues, ha contestat: “No condemnem cap forma de protesta que vulgui emprendre qualsevol persona, ni nosaltres ni el Pablo, nosaltres condemnem la violència policial que s’està exercint dia a dia i la violència que exerceix l’Estat”.

Matamoros ha assenyalat que desconeix si el raper estarà sol en una cel·la, com ell havia reivindicat, i ha afegit que “es nega a participar en els treballs de la presó que no són obligatoris i que fan els presoners que volen tenir algun benefici penitenciari”.

També ha dit que Hasél podria tenir una actitud de resistència passiva i “podria negar-se a entrar a la seva cel·la si l’obliguen a compartir-la amb una altra persona”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.