Confirmada la condemna de més de dos anys a Hasél per amenaçar un testimoni

Aquesta pena del raper es pot sumar als nou mesos que compleix per enaltiment del terrorisme

Pablo Hasél
Pablo Hasél

L’Audiència de Lleida ha confirmat la condemna que va dictar un jutjat de Lleida contra el raper Pablo Hasél per haver amenaçat el testimoni d’un judici contra uns guàrdies urbans de la capital del Segrià, a qui va cridar “Et mataré, fill de puta, ja t’arreplegaré”.

Hasél afronta la possible acumulació d’aquesta pena de dos anys i mig de presó a la que compleix des de fa dos dies, de nou mesos, per enaltiment del terrorisme. El jutjat de Lleida podria decidir fer-li complir la pena, per bé que la sentència pot ser recorreguda al Tribunal Suprem.

El raper acumula més sentències condemnatòries, entre les quals una de sis mesos per agredir un periodista de TV3 i una altra d’enaltiment del terrorisme, clau en el seu recent ingrés a la presó perquè ha reincidit.

Pel que fa a la sentència confirmada per l’Audiència de Lleida, ha estat considerat culpable dels delictes d’obstrucció a la justícia, amenaces i maltractament d’obra.

(Visited 1.058 times, 1 visits today)

avui destaquem

2 comentaris a “Confirmada la condemna de més de dos anys a Hasél per amenaçar un testimoni”

  1. És curiós…. No defensen el k de veritat és important,i en canvi defensen a un personatge,que temes de cançons apart(no vuit comentar al respecte perquè sortiria mal ferid),es com feia un personatge que té un C.V….wue tela

    Respon
  2. Sou patètics. La manipulació que feu del cas del raper empresonat es propia de dreta fatxenda. Us degradeu cada cop més. Us apropieu de la marca socialista però sou el cinisme al cub.

    Respon

Feu un comentari