Guàrdies urbans de Vic parlaran en castellà per protestar contra el govern municipal

Els agents retreuen "mentides" i "incompliments" a l'equip d'Anna Erra

Anna Erra
Anna Erra

Agents de la Guàrdia Urbana de Vic han decidit usar el castellà per parlar i per redactar els seus informes com a protesta contra “les mentides i incompliments” que retreuen al govern municipal sobre els acords assolit en matèria laboral.

Segons ha anunciat la secció del Sindicat de Policies Locals i Cos de Mossos d’Esquadra (SPL-CME) corresponent a l’Ajuntament de Vic, es tracta de “la primera mesura de protesta”. Retreuen a l’equip de govern, que encapçala l’alcaldessa, diputada i número 8 de la llista per Barcelona de Junts, Anna Erra, que la proposta que han rebut del govern local ha estat “insultant” i que “retalla els drets dels treballadors”.

La piulada ha interpel·lat directament Erra, ja que cita el seu compte de Twitter, així com els de dues regidores i alguns mitjans de comunicació. Es dóna la circumstància que l’alcaldessa Erra, com a diputada de JxCat, va destacar fa un any per la seva defensa de la necessitat de “conscienciar” els “catalans autòctons” que paga la pena aprendre el català, i perquè va advocar per acabar amb “el costum” d’usar el castellà amb persones que “pel seu aspecte físic o el seu nom no semblin catalans”.

(Visited 2.640 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Guàrdies urbans de Vic parlaran en castellà per protestar contra el govern municipal”

  1. Molt be per l alcaldessa , i els guàrdies, amb el 90 per cent, de primeres segur que et parlen en castellà , i si portes el llaçet encara mes, això a tot Catalunya. Ara vosaltres només critiqueu si a l alcaldia es de Junts. Se veu el “plumero”.

    Respon

Feu un comentari