Dimiteix el cap de l’Estat Major de la Defensa per haver-se vacunat

Interior també ha cessat un oficial de la Guàrdia Civil que es va vacunar amb la cúpula militar

El cap de l’Estat Major de la Defensa (JEMAD), el general Miguel Ángel Villarroya, ha dimitit aquest dissabte per l’escàndol de les vacunes. En un comunicat del Ministeri de Defensa, s’assegura que Villarroya ha presentat la seva dimissió a la ministra Margarita Robles per preservar la imatge de les forces armades espanyoles.

En la seva carta de dimissió, Villarroya ha defensat la seva honestedat durant els 45 anys de carrera militar dominada per “l’esperit de servei i d’amor a Espanya”. En la missiva expressar que sempre s’ha esforçat per “servir d’exemple” als seus subordinats i en fer “allò correcte”, com a responsable de l’estructura operativa de les forces armades, encarregada de planejar i conduir totes les operacions militars.

El comunicat diu que Villarroya ha intentat aproximar el treball dels militars a la ciutadania perquè sigui més ben comprès, però “falta encara molt per comprendre la idiosincràsia i forma de treballar dels exèrcits”. És per això que s’ha presentat la dimissió.

El Ministeri de l’Interior ja ha cessat aquest dissabte un alt càrrec de la Guàrdia Civil pel mateix motiu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides