El FC Barcelona proposa que les eleccions sigui el pròxim 7 de març

Els candidats i la junta gestora han valorat aquesta data en una reunió mantinguda aquest divendres

FC Barcelona

El 7 de març és la data triada perquè els socis del Barça triïn a un nou president. Els candidats Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa han debatut amb Carles Tusquets, president de la junta gestora, en una reunió mantinguda a la seu del club, aquesta nova data per als comicis, després de l’ajornament anunciat aquest migdia. A les 19:00 hores es reunien a la seu del club per tractar aquest i altres temes que permetin la realització de les eleccions en una nova data.

La reunió s’ha celebrat després que el club hagi anunciat que les eleccions a la presidència del FC Barcelona no se celebraran el 24 de gener. En una reunió que s’ha produït aquest divendres de manera telemàtica amb representants del Barça, del Procicat i de la secretària general de l’Esport, el govern català ha deixat clar al Barcelona que els comicis es podrien celebrar si el Barça, en tant que entitat privada, ho decidia. Però en cap cas estaria permès que els socis incompleixin el confinament municipal.

Així, prolongat el confinament municipal per raons sanitàries precisament fins diumenge de la votació, convocar les eleccions hauria implicat convidar a un elevadíssim nombre de socis a deixar de votar o saltar-se la normativa, concretament a tots aquells que no viuen a les capitals designades com a seus electorals: Barcelona (Camp Nou), Tarragona, Girona, Lleida, Tortosa, Madrid, València, Palma de Mallorca i Sevilla, a més d’Andorra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.