Hi ha alcaldes del PDECat que fan el buit a la candidata

La cap de llista del PDECat al 14-F, Àngels Chacón, comença a adonar-se del que suposa fer campanya en l’espai postconvergent sense el suport de Carles Puigdemont. Quan JxCat i el PDECat van trencar relacions, els de David Bonvehí presumien de tenir al partit i a disposició de la seva maquinària un munt d’alcaldes fidels. I era així. Les cares més visibles van marxar amb Puigdemont, però el gruix del poder municipal s’hi va quedar.

Ara, però, a l’hora de muntar actes de precampanya i de campanya, Chacón s’està adonant que no és tan fàcil convèncer alguns dels seus alcaldes perquè li donin suport en públic. I és que sembla que molts prefereixen quedar-se al marge i no aparèixer com uns traïdors a Carles Puigdemont per por de represàlies de l’electorat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.