Hi ha alcaldes del PDECat que fan el buit a la candidata

La cap de llista del PDECat al 14-F, Àngels Chacón, comença a adonar-se del que suposa fer campanya en l’espai postconvergent sense el suport de Carles Puigdemont. Quan JxCat i el PDECat van trencar relacions, els de David Bonvehí presumien de tenir al partit i a disposició de la seva maquinària un munt d’alcaldes fidels. I era així. Les cares més visibles van marxar amb Puigdemont, però el gruix del poder municipal s’hi va quedar.

Ara, però, a l’hora de muntar actes de precampanya i de campanya, Chacón s’està adonant que no és tan fàcil convèncer alguns dels seus alcaldes perquè li donin suport en públic. I és que sembla que molts prefereixen quedar-se al marge i no aparèixer com uns traïdors a Carles Puigdemont per por de represàlies de l’electorat.

(Visited 436 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari