García Albiol es converteix en el ‘moderat’ del PP català

Els equilibris del Partit Popular català (PPC) entre les diferents famílies i sensibilitats són dignes del millor funambulista de circ. El PPC va donar ampli suport a la defenestrada Soraya Sáenz de Santamaría, que va perdre el congrés intern davant de Pablo Casado. Precisament, per fer un apropament a Casado, van ser els més entusiastes amb l’aposta del líder del PP per Cayetana Álvarez de Toledo, que després va ser arraconada pel mateix Casado.

Ara, a les portes de les eleccions al Parlament, la cúpula espanyola del PPC no té un especial interès que el president del PPC, Alejandro Fernández, sigui el candidat a la presidència de la Generalitat, però tampoc els fa nosa, i a falta d’una alternativa no l’esmenaran com a cap de llista. Però enmig de
tota aquesta muntanya russa ideològica que ha anat fent el PPC, l’equip de Casado ha volgut trobar algú “moderat, serè i segur” que assessori els populars per orientar el PPC.

Per a sorpresa de tothom, aquest home podria ser l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol. El seu suport a determinades mesures anticoronavirus, el seu retorn a l’alcaldia sense gairebé embrutar-se les mans, la seva predisposició a apropar-se a Cs i les reticències amb Vox, són elements que encaixen en l’estratègia que Pablo Casado pensa per a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.