El PNC de Pascal està penedit de no pactar amb el PDECat

La líder del Partit Nacionalista Català (PNC), Marta Pascal, veu molt complicat que la seva formació acabi tenint representació al Parlament després de les eleccions del 14 de febrer. Així ho ha comentat a part del seu equip més proper, que admet que la campanya electoral els resultarà dura perquè no comptaven amb un factor clar en la seva invisibilitat.

I és que quan Pascal va marxar del PDECat per muntar el seu partit, preveia que JxCat no deixaria marxar el Partit Demòcrata o, en el millor dels casos, el deixaria tan debilitat que l’engoliria i el faria desaparèixer. D’aquesta manera, Pascal i els seus apareixerien amb una nova marca com a guardians de les essències d’aquell nacionalisme convergent, liberal, pretesament transversal però carregant cap a la dreta, i allunyat de les aventures unilateralistes i poc realistes que envolten JxCat.

Les coses, però, no han anat així, i ara Pascal, que va malparlar del PDECat fins que van deixar d’escoltar-la, se’n penedeix de no haver fet servir una altra estratègia que li permetés ara pactar amb els demòcrates i concórrer junts als comicis del 14-F vinent.

(Visited 250 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari