Jordi Farré perd els nervis a la Ciutat de la Justícia

Jordi Farré

El precandidat Jordi Farré, impulsor del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta, ha estat el protagonista d'un episodi que ha posat en alerta al seu entorn sobre la seva imatge i el seu caràcter per liderar una candidatura a la presidència del FC Barcelona.

Els fets es van produir dimecres a la zona d'accés a la Ciutat de la Justícia, on Jordi Farré havia acudit, segons sembla com a part d'una causa judicial relacionada amb les seves activitats professionals. Testimonis directes han relatat quina va ser la reacció, brusca i prop de ser violenta, quan una persona li va recriminar que estigués agitant l'entorn del Barça amb les seves actuacions i declaracions.

La persona que es va dirigir a ell es va acostar fins a tocar-li l'espatlla, per l'esquena, requerint la seva atenció. Quan Jordi Farré va sentir aquest contacte es va girar bruscament i li va llançar el que comunament seria un cop de puny amb un moviment ràpid i poc proporcionat segons els testimonis.

Sense que hagi transcendit si el presumpte impacte va provocar danys personals, en qualsevol cas lleus, la veritat és que l'incident va requerir la presència de les forces de l'ordre habitualment encarregades de la custòdia de l'entrada de la Ciutat de la Justícia de l'Hospitalet.

La intervenció policial va acabar dissolent l'enrenou i l'expectació causada per aquesta reacció de Jordi Farré que no seria la millor ni més tranquil·litzadora de cara al seu posicionament públic davant les imminents eleccions a la presidència del FC Barcelona on té la intenció de participar.

No es produeixen, certament, massa incidències d'aquest tipus entorn del FC Barcelona. Les més sonades, amb Joan Laporta de protagonista, fa poc més d'un any quan es va aixecar d'una taula d'un establiment amb actitud desafiant després de ser només saludat per un advocat, succés que va ocórrer al mig del carrer amb Pilar Rahola de testimoni perquè estava prenent un cafè amb Laporta. L'expresident va haver de ser contingut amb una mica d'ajuda dels presents. També Laporta, juntament amb Rafael Yuste, exdirectiu de la seva època va propinar un seguit de cops i cops de puny a qui va ser secretari de la junta de Bartomeu, Jordi Calsamiglia, dins el mateix edifici en què tots dos tenen les seves oficines professionals. Una agressió demostrativa de com les gasta Laporta quan, de vegades, perd el control.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides