Salut prorrogarà el toc de queda quinze dies més

La consellera Vergés augura un Nadal “molt complicat” i reclama evitar la celebració de grans dinars
La consellera de Salut, Alba Vergés
La consellera de Salut, Alba Vergés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha avançat aquest dijous en declaracions a Ràdio 4 que el toc de queda, que s’acabarà el proper dilluns, es prorrogarà quinze dies més: “Continuarà segur”, ha assegurat. 

Pel que fa a la resta de restriccions, Vergés ha afirmat que miraran “de quina manera es prorroguen” i, tot i no descartar una obertura parcial de la restauració, ha advertit que “no es pot córrer”. En aquest sentit, la titular de Salut ha emfatitzat posteriorment en roda de premsa que "les mesures preses estan donant els seus fruits”, però ha avisat que “les presses ens poden portar a cometre errors".

Per altra banda, Vergés ha augurat un Nadal “molt complicat” per la crisi sanitària. Per aquest motiu, ha demanat evitar la celebració de grans dinars i ha instat a la ciutadania a fer trobades reduïdes i espaiades en els dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides