Què treu de polleguera a Toni Soler?

Toni Soler
Toni Soler

El fet que es dediqui la mateixa conya al president català, Quim Torra, que al diputat de Vox Javier Ortega Smith no agrada a Toni Soler, pal de paller de la sàtira política que emet TV3.

Un compte de Twitter, @CoronaVid19, que ha destacat per fer humor, fent-se passar pel coronavirus, de la situació que aquest ha generat les darreres setmanes, ha indignat uns quants tuitaires independentistes quan ha piulat: "Vosotros tenéis que estar en casa, vale. Pero yo tengo que estar dentro de Quim Torra y Ortega Smith".

Entre els indignats hi ha una de les figures emergents del processisme, Albert Donaire, el portaveu de la sectorial de l'ANC Mossos per la República, el qual ha respost: "Has perdut el Nord".

Per la seva part, l'estrella del Polònia i l'Està Passant de TV3, Toni Soler, ha anunciat que bloquejava l'usuari @CoronaVid19 "per fatxa": "I de sobte apareix la veritat. Block, per fatxa".

Posteriorment, l'ha interpel·lat: "Ortega Smith és com Pablo Iglesias. Això què, bé? @CoronaVid19". Preguntat pels límits de l'humor, ha afegit: "L'humor no té límits. La meva llibertat de seguir/bloquejar, tampoc".

A més, ha repiulat la crítica d'un altre usuari contra la conya dirigida a Torra i Ortega Smith, que considera que, d'aquesta manera, es normalitza el polític de Vox i que no és una conya graciosa, "excepte si creus que Torra és un feixista".

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari