Carrizosa rep una esbroncada dels Avis de Reus

Avis de Reus
Avis de Reus

Durant la passada campanya electoral, uns quants avis van voler manifestar-se a Reus per reclamar la llibertat dels independentistes presos. Però com que anaven tots vestits amb samarretes grogues i portaven banderoles d’Òmnium i l’ANC, la Junta Electoral va determinar que les concentracions no tenien cabuda durant els quinze dies de campanya i les va prohibir. La polèmica va esclatar immediatament i entre el col·lectiu d’avis implicats van proliferar les manifestacions de ràbia. D’això, ja fa mesos.

Però els mateixos avis van visitar el Parlament, amb les mateixes samarretes grogues posades, la setmana passada. Mentre esperaven ser rebuts pel president de la cambra, Roger Torrent, i feien la visita habitual dels convidats, ben a prop seu van passar el portaveu del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, i un diputat del seu partit. Pocs segons van tardar els avis reusencs a veure’l i reconèixer de qui es tractava. Casualment, això passava pocs dies després de la polèmica de Carrizosa amb el llaç groc de la bancada del govern, i això feia que el portaveu fos un dels elements més rebutjats pels independentistes.

La reacció dels avis no es va fer esperar, i immediatament el van escridassar, van xiular i fins i tot hi va haver algun crit de “fora!”. Carrizosa s’ho va prendre amb esportivitat i es va limitar a riure i somriure, i seguir el seu camí. Els coneguts com Avis de Reus van tenir una de les millors tardes de la seva vida, en paraules d’alguns d’ells. En qüestió d’hores, van ser rebuts pel president del Parlament, Roger Torrent, i pel president de la Generalitat, Quim Torra.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari