Albiol busca culpables fora

Atribueix els seus resultats a "aquest afany per part de Ciutadans i companyia en enfonsar al PP per guanyar"
pp albiol 21-D
pp albiol 21-D

El líder del PP català, Xavier García Albiol, ha volgut espolsar bona part de les culpes al seu partit pel pèssim resultat que ha obtingut amb ell com a cap de cartell aquest 21 de desembre.

Mentre que la seva número dos, Andrea Levy, va manifestar la passada nit que el PP havia de fer “una reflexió profunda, sincera i humil”, Albiol ha posat un “però” a l’autocrítica sobre les errades pròpies que admet necessària.

Tot afirmant que allò que és “greu de veritat” és “la majoria independentista al Parlament”, assenyala que aquesta és fruit d’uns resultats que “serien diferents si no hi hagués hagut aquest afany per part de Ciutadans i companyia d’enfonsar el PP per guanyar, en lloc de sumar”.

Ara amb només tres diputats, els populars perden el seu grup parlamentari i passen al grup mixt juntament amb la CUP. Esdevenen, de fet, la força parlamentària amb menys representants. Els populars han passat de sumar 19 escons el 2012 amb Alícia Sánchez-Camacho al capdavant a obtenir cinc anys després els seus pitjors resultats a Catalunya. En aquest context, Levy ha declarat que no és el moment perquè García Albiol es plantegi plegar i el líder del PP català, abans de participar en el Comitè Executiu del PP, ha descartat fer-ho adduint que “m’estaria segurament afavorint a títol personal però estaria deixant el partit en una situació molt delicada”.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari