CaixaBank trasllada la seu a València

L'emblemàtica entitat bancària catalana segueix l'exemple del banc de Sabadell i de Gas Natural
Título de la imagen
Título de la imagen

El consell d’administració de CaixaBank ha decidit aquest divendres en una sessió extraordinària traslladar la seva seu de Barcelona a València. L’entitat més gran de Catalunya seguirà així els passos del Sabadell, que aquest dijous ha aprovat un trasllat de la seva seu social a Alacant, i a altres bancs menors com Mediolanum o Arquia.

L’entitat maniobra per garantir la seva permanència sota el paraigua del Banc Central Europeu i mantenint obertes les seves línies de liquiditat. El trasllat de la seu no comporta canvis en la seva operativa ni afecta la seva seu a Barcelona, tampoc als seus empleats. CaixaBank compta amb al voltant del 25% del negoci global a Catalunya.

El banc s’ha beneficiat del decret exprés que va aprovar aquest divendres el Govern amb el qual facilita la sortida d’empreses de Catalunya. Fins ara, CaixaBank requeria el vistiplau dels seus inversors en una junta d’accionistes per tirar endavant qualsevol canvi de seu. Amb el canvi normatiu només cal que ho aprovi el consell d’administració.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides