Ja són 252 els professionals afectats per gastroenteritis a l’Hospital de Bellvitge

Salut apunta que l'origen del brot seria un norovirus
Título de la imagen
Título de la imagen

El brot de gastroenteritis que es va detectar el passat divendres, 12 de maig, a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona ja afecta 252 persones. Segons l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), tots els afectats són professionals del centre hospitalari que han presentat símptomes lleus i de poca durada com nàusees, vòmits i diarrea.

Tot i que l’anàlisi de les mostres encara no s’ha donat per tancada, tot sembla indicar que l’origen del brot seria un norovirus, introduït a través d’una remesa d’entrepans que s’haurien repartit entre dimarts i divendres de la setmana passada a la cafeteria de l’hospital.

Fins ara, el brot de gastroenteritis no ha obligat a tancar cap quiròfan ni tampoc a reprogramar cap operació. Durant el cap de setmana, “l’esforç i el compromís dels professionals han permès garantir la cobertura assistencial”, segons han dit les autoritats sanitàries. Aquest dilluns, segons les mateixes fonts, el centre sanitari també està operant amb total “normalitat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides