Un empresari francès acusa el Júnior de pispar-li 8 ME

No va aconseguir res d'ell a canvi de pagar per obrir tres supermercats a Catalunya, ha declarat als investigadors del cas Pujol
Título de la imagen
Título de la imagen

L’empresari francès Bernard Andrighetto, actualment en presó per l’assassinat de la seva esposa, ha acusat Jordi Pujol Ferrusola d’haver-li robat 8 milions d’euros fa una dècada.

Segons el testimoni escrit d’Andrighetto aportat a la investigació del cas Pujol i revelat per Interviú, aquest empresari establert a Catalunya va pagar aquella xifra com l’avançament d’un import total de 20 milions d’euros demanats pel fill primogènit dels Pujol Ferrusola per fer gestions a favor d’ell. L’objectiu d’Andrighetto, aleshores al capdavant de les botigues Splaff i recentment absol d’un delicte d’estafa a altres empresaris, era obrir tres supermercats a Girona, Granollers i Sant Boi de Llobregat.

La suposada aixecada de camisa, segons el relat d’Andrighetto, comença quan un soci seu assenyala Jordi Pujol Ferrusola com l’home adequat per ajudar-los, ni que sigui mitjançant suborns, a aconseguir llicències, l’atorgament de les quals consideraven, per llei, molt restrictiu a Catalunya. Així mateix, explica que van celebrar una primera reunió el desembre del 2007 i que a Jordi Pujol júnior l’acompanyava un home anomenat Víctor, de qui diu que era assessor del fill gran de l’expresident.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides