El PDECat buscarà un candidat autonomista si el procés “és un desastre”

El responsable d'organització de l'exConvergència alerta sobre un futur fracàs independentista
David Bonvehí
David Bonvehí

El responsable d’organització del PDECat, David Bonvehí, el passat 31 de març en un dinar amb càrrecs electes i càrrecs del partit de la comarca del Bages va dir que “si el procés és un desastre, haurem de buscar algú autonomista” com a candidat a les eleccions.

Les declaracions de Bonvehí s’han donat a conèixer a partir de la publicació d’uns àudios del dinar filtrats a ElDiario.es, en el que se’l pot escoltar dient que “si el procés acaba bé i som independents s’haurà de buscar un personatge que representi ideològicament el que volem disputar nosaltres”.

Bonvehí afegeix que si “el procés no està acabat i estem en mig de la voràgine, haurem de buscar algú molt independentista”, per acabar reconeixent que “si el procés és un desastre, haurem de buscar algú autonomista”.

El responsable d’organització del PDECat també diu als assistents al dinar que la seva formació té problemes per la “radicalitat” que alguns dels electors veuen al PDECat. Bonvehí assegura que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, sembla cada vegada més el “moderat” i que “la gent el vota per moderat”.

El dirigent del PDECat afirma que “nosaltres no podem ser més radicals que ERC o la CUP” perquè “la gent no és tan radical”.

David Bonvehí ha volgut matissar el què se sent en aquests àudios, i en declaracions a RAC1 i Catalunya Ràdio ha afirmat que no sabia que l’estaven gravant i que li sap greu que no li demanessin permís per fer-ho. Bonvehí afirma que és un “anàlisi” fet en una “reunió interna” i creu que les seves paraules s’han tret de “context”.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari