Fèlix Millet: “Ferrovial ens feia donacions a canvi d’obra pública”

L'expresident del Palau de la Música diu que rebien diners a canvi que CDC atorgués obres de la Generalitat
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Fèlix Millet, expresident del Palau de la Música Catalana, reconeix com “un error” tots els delictes del que el fiscal anticorrupció, Emilio Sánchez Ulled, l’acusa del desfalc del Palau de la Música.

Millet ha afirmat que l’empresa Ferrovial havia fet donacions al Palau que després pasaven a Convergència Democràtica a canvi que aquest partit, que governava la Generalitat, adjudiqués obra pública a la constructora.

En el primer dia de declaració de Millet, aquest ha comparegut a la Ciutat de la Justícia en una cadira de rodes i amb uns auriculars per escoltar millor, i ha arribat a dir que fer els casaments de les seves filles usant les instal·lacions del Palau “gratis” va ser un acte de publicitat.

Millet també ha reconegut haver-se quedat diners del Palau, però assegura no ho sabia massa bé perquè “jo cobrava de molts llocs”. Pel que fa als viatges de plaer també ha reconegut l’error, la paraula més repetida al llarg de la seva primera declaració davant del jutge.

L’expresident del Palau ha assegurat que ho reconeix tot “excepte el tema de Convergència”, i desvia el control de la comptabilitat cap a Jordi Montull, exdirector administratiu de l’entitat.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari