Renfe haurà de pagar una multa rècord de 65 milions d’euros

S'acusa a l'operador de distorsionar la liberalització ferroviària
Tren de Renfe
Tren de Renfe

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha imposat a Renfe una multa de 65 milions d’euros i una de 10,5 milions a l’empresa ferroviària alemanya Deutsche Bahn, per distorsionar la liberalització ferroviària de mercaderies. Renfe i Deutsche Bahn controlen el 80% del transport de mercaderies a l’Estat, i el 100% en sectors com l’automobilístic o el siderúrgic.

La CNMC considera que Renfe, en ser el primer operador de l’estat, limitava l’entrada d’altres competidors al mercat a través d’acords preferents amb Deutsche Bahn, amb el lloguer de locomotores i espais, entre altres elements. Aquestes pràctiques irregulars han afectat “al comerç entre diversos països de la Unió Europea i ha limitat la pressió competitiva que podien exercir els operadors internacionals en el mercat espanyol”.

Pel que fa a la reacció de l’operador ferroviari, el seu president, Juan Alfaro, ha qualificat de “desproporcionada, injusta i inútil” la sanció, i ha assegurat que “lògicament” recorrerà la multa davant la Sala Contenciosa Administrativa de l’Audiència Nacional.

Renfe consolida el creixement d’aquests últims anys

En els primers dos mesos d’aquest 2017, Renfe ja ha transportat a 17.544.700 viatgers en els serveis de rodalia de Barcelona. La incorporació de 896.300 nous clients, ha suposat un increment del 5,4% en comparació a les xifres mateix període de l’any anterior. De fet, cada dia, l’operador ferroviari ofereix 100.000 places en hora punta matinal, concretament en els serveis que uneixen Barcelona amb Mataró, Granollers, Terrassa, Martorell i Vilanova i la Geltrú.

Amb aquestes xifres Renfe ha constatat el creixement constant que ha registrat durant aquests últims anys. L’any passat es va tancar amb 108,3 milions de clients, equivalent a un increment de l’1,6%.

L’operador ferroviari indica que el servei contribueix a la reducció anual de 470 milions d’euros en costos externs, dels que prop de 200 corresponen al canvi climàtic i 110 a la contaminació atmosfèrica local. El total de viatgers que utilitzen anualment els serveis de Rodalies de Catalunya equivalen a 91 milions de circulacions de cotxes o bé a 2 milions d’autobusos, fet que suposa un estalvi d’1,33 milions de tones CO2.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides