La policia surt al carrer per defensar els seus drets laborals

El Sindicat Unificat de la Policia denuncia una "situació caòtica" en la gestió del cos
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest dimecres, 14 de desembre, el Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha convocat diverses concentracions en defensa dels drets dels agents de la Policia Nacional. El SUP denuncia l’actitud “irresponsable i deshonesta” dels representants de la Direcció General de Policia, que “desatén sistemàticament” les seves peticions i es nega a convocar la Taula de Seguiment de la Jornada Laboral.

Amb aquestes mobilitzacions, que s’han convocat a tot el territori espanyol, volen forçar que es convoqui i es celebri un ple extraordinari del consell de policia, per a intervenir i resoldre aquest conflicte col·lectiu. En el ple, s’intentaria aportar solucions sobre les incidències i irregularitats referents a la implantació de les noves jornades laborals; la definició i desenvolupament de la jornada laboral a les unitats especials, així com la modificació de les condicions d’aquesta jornada.

Vistes les “evidents deficiències de la nova normativa de jornada laboral” i “els problemes que genera la mala planificació de la taxa de reposició“, la SUP també ha sol·licitat una reunió amb el Ministeri d’Interior, per posar fi a aquesta “caòtica situació“. Les concentracions s’han convocat sota el lema: “Sense mitjans materials i sense drets laborals, inseguretat ciutadana”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari