Llibertat denegada a Miquel (BPA)

La instructora no les té totes amb l'exconseller delegat de l'entitat, acusat de blanqueig
miquel bpa
miquel bpa

Canòlic Mingorance, la jutgessa que s’encarrega de la instrucció del cas de la Banca Privada d’Andorra (BPA), ha denegat novament la sol·licitud per sortir en llibertat presentada per l’exconseller delegat d’aquell banc, Joan Pau Miquel, que fa més d’un any que es troba a la presó.

Segons aquesta jutgessa andorrana, ha desaparegut l’alarma social, però es mantenen dos factors que aconsellen mantenir Miquel tancat provisionalment: el risc de fuga i la possibilitat que l’exdirectiu entorpeixi les investigacions en curs.

La defensa de Miquel està preparant l’apel·lació contra la tercera ampliació de l’empresonament, que es preveu que el mantingui tancat fins al juliol, publica El Periòdic d’Andorra. Si es produís una quarta -i darrera- pròrroga, Miquel romandria tancat fins al novembre, totalitzant 20 mesos en presó provisional, exposa la mateixa informació.

Miquel fou acusat d’un delicte continuat de blanqueig de capitals i detingut tres dies després que el FinCen emetés una nota que assenyalava la BPA com una entitat que blanquejava diners procedents d’organitzacions criminals.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari